Політика
12 січня 2017
Порошенко представив нового голову Одеської ОДА
Губернатором Одещини став Максим Степанов.
news-image

Президент України Петро Порошенко представив Максима Степанова на посаді голови Одеської ОДА. Це сталося під час робочої поїздки глави держави в Одеську область, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Впевнений в тому, що на сьогоднішній день моє рішення про призначення людини, яка перемогла на конкурсі в якості голови (Одеської) обласної державної адміністрації Максима Степанова – це правильне рішення, - зазначив Порошенко.
Людина, яка має дві вищі освіти, людина, яка не нова на Одещині, має досвід роботи в якості першого заступника голови Одеської ОДА, людина яка налаштована тут працювати, а не їздити по закордонах, людина, яка налаштована брати на себе чіткі зобов’язання, - додав президент.

Як повідомлялося, 21 грудня 2016 року Кабінет міністрів України схвалив рішення про призначення Степанова головою Одеської ОДА. Степанов був директором держпідприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» з виготовлення цінних паперів». У 2008-2010 роках обіймав посаду першого заступника голови Одеської ОДА.

Нагадаємо, 7 листопада Михеїл Саакашвілі оголосив про свою відставку з посади голови Одеської ОДА, яку він обіймав з травня 2015 року. 9 листопада президент звільнив Саакашвілі з посади керівника Одеської облдержадміністрації. 30 листопада Порошенко оголосив конкурс на вакантну посаду голови Одеської ОДА.

Читайте також: Троє військових, що зниклі у «сірій зоні», загинули. Бойовики не віддають тіла
Читайте також: У Мін'юсті прокоментували інформацію про напад «торнадівців» на співробітників СІЗО
Читайте також: Житель Нової Зеландії і його 6-річна донька провели місяць у відкритому морі на дрейфуючій яхті