Події
13 січня 2017
Глава райдержадміністрації, який намагався перебити Порошенко: Я радий, що зміг хоча б так донести свою позицію
Чи варто йти на те, щоб перебивати виступ глави держави.
news-image

Спроба перебити виступ президента Петра Порошенка під час представлення нового голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова була викликана тим, що глава держави спирався в своїй промові на спотворену інформацію. Про це написав у Facebook учасник інциденту, глава Ширяївської районної державної адміністрації Тарас Бойко, передає «Є!».

Останньою краплею були слова президента про" гідних людей ", обраних на виборах в об'єднаних територіальних громадах, зокрема, в Одеській області. Після почутого сьогодні на нараді то, що Петру Порошенку надають викривлену інформацію, - достовірний факт. Саме тому я підняв руку , тому що нарада закінчилася б - і все увійшло б в свої рамки. Я ці рамки намагався хоч якось похитнути, - пояснив свій вчинок Бойко.

За його словами, місцеві вибори в Ширяєвському районі в грудні 2016 року було сфальсифіковано в інтересах кандидатів від Блоку Петра Порошенка.

Президенту забули сказати про те, що на кожній дільниці перебувало одночасно до п'яти тітушек, яких народний депутат Олексій Гончаренко (фракція БПП. -" ГОРДОН ") назвав військовими журналістами і які пильно стежили за правильністю волевиявлення. І звичайно, про суми, витрачені на підкуп. Коли я разом з небайдужими людьми ловив роздавали гроші - їх відразу забирали в невідомому напрямку. І тільки потім приїжджала поліція, яка, зрозуміло, факти підкупу не підтверджувала, - розповів Бойко.

Після офіційної частини 12 січня чолі району вдалося поговорити з президентом.

Спілкування з президентом не смертельне і навіть необхідне. І я радий, що зміг хоча б так донести свою позицію і озвучити проблеми Ширяївського району. В ході розмови після наради я повідомив в деталях, як подають під соусом перемоги бомбу уповільненої дії, чому правоохоронці нічого не зробили і хто за цим стоїть, в тому числі - з оточення президента. Комусь може мій вчинок не подобатися, але мені особисто Порошенко пообіцяв розібратися у всіх озвучених питаннях , - написав держслужбовець, додавши, що 16 січня зустрінеться з цього питання з новим головою ОДА Степановим.

"Результат розгляду питань буде індикатором того, чи варто перебивати виступ президента України і чи варто далі на щось сподіватися", - підсумував Бойко.