Події
13 січня 2017
Арматурою жорстоко побили депутата фракції «Батьківщина»
У Дніпропетровській області в селищі Меліоративне невідомі напали на 62-річну депутатку Новомосковської районної ради від ВО "Батьківщина" Анастасію Копосову.
news-image

На Дніпропетровщині троє чоловіків напали та побили депутата від ВО "Батьківщина" Анастасію Копосову, передає «Є!», посилаючись на "Depo.Дніпро".

"У селищі Меліоративне Новомосковського району Дніпропетровської області троє чоловіків накинулися на депутата райради Анастасію Копосову. 62-річну жінку почали бити ногами та арматурою. Потерпілу з численними травмами госпіталізували до районної лікарні. За словами головного лікаря Вадима Михайлюти, у жінки травми нижніх кінцівок та перелом ноги", - йдеться в повідомленні.

Поліцейським вже вдалося з'ясувати номер автівки нападників. Слідчі проводять оперативно-розшукові дії. За словами речниці нацполіції в області Ганни Старчевської, поліція не знайшла підтвердження, що депутата били арматурою. Триває слідство.

У залі райсуду Одеси під час слухання кримінальної справи активісти напали на суддю Анатолія Деруса. У його сторону кидали образи, плювали та погрожували. Після інциденту Деруса забрала "швидка".