Тіматі відмовився підтримати Аллу Пугачову
Після поста Рудковської пішла друга доба, але репер досі не відгукнувся на пропозицію продюсера.
news-image

Репер не прийняв естафету з "говорять тапочками", присвячену співачці, проти якої підняли інтернет-бунт.
Весела естафета з відеороликами, на яких зірки знімають свої тапочки і говорять слова підтримки на адресу Алли Пугачової, не отримала свого продовження, перервалися на виступі тапочок Яни Рудковської.

Інформує «Є!», з посиланням на life.ru.

Нагадаємо, продюсер в своєму відео запропонувала приєднатися до флешмобу реперу Тіматі. Рудковська помітила, що не впевнена, чи відгукнуться на заклик тапочки артиста, але пояснила свій вибір, зізнавшись, що недавно вони з Тіматі помирилися після багаторічної ворожнечі. Після поста Рудковської пішла друга доба, але репер досі не відгукнувся на пропозицію продюсера. Колеги Тіматі констатували: автор хіта "Давай, до побачення" відмовився підтримати Аллу Пугачову, на яку в ці дні ополчився російський Інтернет. Слова захисту на адресу примадонни на даний момент висловили лише її найближчі родичі, друзі і фанати, в ці дні публікують на своїх сторінках в соцмережах слова підтримки улюбленій співачці - в основному у віршованій формі.

Читайте також: «Кращої аудиторії у нас не було» - Зеленський про візит «Кварталу 95» до військових частин та дитбудинків