Київ
17 січня 2017
«Ми боремося з незаконними МАФами прозоро, публічно і відкрито», - Віталій Кличко
Боротьба з незаконними МАФами триває.
news-image

Ми робимо все відкрито, публічно і прозоро, зокрема й у боротьбі з незаконними МАФами. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу NewsOne, передає «Є!».

«Боротьба з незаконними МАФами триває. Віталія Кличка дехто звинувачує, що він нібито знищує малий і середній бізнес. А ми наводимо лад, адже незаконні МАФи руйнують законний малий бізнес, – зазначив мер Києва. – Демонтуємо ті кіоски, які не мають дозволів, не сплачують податки в бюджет міста, які підключаються незаконно до електромереж і псують зовнішній вигляд нашого міста, які заважають людям, стоять на «червоних лініях», – наголосив Віталій Кличко.

Він зауважив, що столична влада робить все для того, щоби малий і середній бізнес працював офіційно.

«Заходьте на сайт КМДА. Там у відкритому доступі є затверджена схема розміщення МАФів. Ви можете побачити всі МАФи, які стоять законно, які сплачують у бюджет, і незаконні, які будуть демонтовані. Ми робимо все прозоро, відкрито й публічно. Це ключова складова у боротьбі з корупцією. Щоби не було спекуляцій, мовляв, когось знесли, а когось поставили­», – підкреслив Київський міський голова.