Події
18 січня 2017
У Харкові під час вживання алкоголю друзі випадково підірвали гранату, є загиблий
Інший постраждалий з численними травмами знаходиться у лікарні.
news-image

Інформація про подію, яка сталася у житловому будинку на вулиці Фейєрбаха, надійшла до Московського відділу поліції 17 січня близько півночі, передає «Є!» із посиланням на поліцію Харкова.

Прибувши за адресою, правоохоронці з’ясували, що мешканець квартири разом зі своїм товаришем розпивали алкогольні напої. Під час застілля гість побачив в руках друга гранату та, намагаючись її забрати, висмикнув чеку. В результаті стався вибух, - розповіли у поліції.

Мешканець квартири, 39-річний чоловік, загинув на місці. Його товариш був доставлений до лікарні з численними осколковими пораненнями.

Як повідомив начальник вибухотехнічної служби Дмитро Каракурчі, під час огляду квартири було виявлено 50 грамів димного пороху та близько 20 набоїв. Попередньо встановлено, що обидва чоловіки не були військовослужбовцями. Зараз з'ясовується, з якою метою у квартирі зберігалися боєприпаси.

Слідчим відкриті кримінальні провадження за статтями 115 (умисне вбивство) та 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Обставини події встановлюються.

Читайте також: За перестрілку у Княжичах покарано 20 осіб
Читайте також: У Львові з психлікарні у капцях та халаті втекла небезпечна хвора
Читайте також: На Сумщині затримано бойовика терористичної організації «Оплот» (відео)