Суспільство
18 січня 2017
«Путін, бий фашистів», «Беркут - герої»: у Харкові розгорівся скандал через призначення нового керівника прес-служби ХНУРЕ
Оксана Антонова запевняє, що ситуація навколо її родини - "замовлення".
news-image

У мережі "розгорівся" скандал, після призначення на посаду глави прес-служби Харківського національного університету радіоелектроніки Оксани Антонової, чоловік якої активно висловлює антиукраїнську позицію на своїх сторінках в соцмережах, передає «Є!» із посиланням на 057.ua.

На його сторінці в "Однокласниках" можна знайти пости з вихвалянням співробітників "Беркута", які вбивали на Майдані людей і розповіді про те, що українці "прирекли себе на голод, вибравши нинішню владу".

Якщо ж "перегорнути" його сторінку до 2014-15 років , то можна знайти зображення з проханнями до Путіна "бити фашистів", в той час, коли на Сході України йшли запеклі бої.

Крім того, в пункті "друзі" на сторінці її чоловіка в Фейсбуці є безліч терористів самопроголошених республік, на кшталт "і. о. міністра промисловості й торгівлі ДНР" Олександра Грановського або Сергія Артемчука, який вказав, що"працює в Новоросії ".

Антонову призначили 11 січня на посаду керівника прес-служби ХНУРЕ, а вже 16 січня в мережі з'явилися скріншоти зі сторінки її чоловіка, Євгена Антонова, який працював в компанії «Харьковские известия», і, за словами Оксани Антонової, був помічником депутата. Користувачі соцмереж обурилися рішенням призначити Антонову, і новина швидко "розлетілася" інтернетом.

Сама Оксана Антонова запевняє, що ситуація навколо її родини - "замовлення" колишнього керівництва ХНУРЕ.

Одній людині, Едуарду Рубіну (колиш. ректор ХНУРЕ) дуже хочеться пост ректора. Я останній гвинт, який він міг використовувати, оскільки мій чоловік сепаратизмом не страждає, я нічого не боялася і навіть не звертала на це уваги, - заявила Антонова.

З приводу "друзів-терористів" в соцмережах, Антонова заявила, що її чоловік не дивився, кого додає в "друзі".

Сепаратисти - це вал контактів, який він просто не фільтрував, і побачив після "розборок". Бувши помічником депутата, він повинен бачити всі погляди і контролювати інформацію, - повідомила кореспонденту 057 Антонова.

За її словами, вони з чоловіком хочуть жити в Україні як і жили, просто "по-різному бачать вихід із ситуації".

Вже 17 січня Антонова звільнилася з університету "за згодою сторін". Як повідомляють джерела, не обійшлося без втручання СБУ.

Читайте також: Чубаров хоче, щоб після слів Савченко президент скликав комісію
Читайте також: «Поверніть Крим - це не ваша земля» - російський журналіст звернувся із закликом до співвітчизників
Читайте також: На Сумщині затримано бойовика терористичної організації «Оплот» (відео)