Резонанс
19 січня 2017
Секс-скандал Клінтона і Левінські покажуть в «Американській історії злочинів»
Історія про інтимний зв'язок ляже в основу серіалу.
news-image

Історія про інтимний зв'язок Білла Клінтона і Моніки Левінські ляже в основу четвертого сезону популярного серіалу "Американська історії злочинів".

За основу візьмуть сюжет з книги Джеффрі Тубина "Грандіозний змова: справжній секс-скандал, який ледь не убив президента", передає «Є!», посилаючись на The Hollywood Reporter.

Побачити історію на екранах глядач зможе не скоро, в 2018 році покажуть другий сезон серіалу. У його сюжеті також буде реальна історія – руйнівний ураган "Катріна", який обрушився на США у серпні 2005 року. 
Про роман Білла Клінтона і стажировавшейся в Білому домі Моніки Левінські, якій було трохи більше 20 років, стало відомо в 1998 році. Президент спочатку заперечував відносини з дівчиною, а потім все-таки зізнався в інтимному зв'язку, яка обмежувалася оральним сексом.

Тоді Клінтона звинуватили в лжесвідченні, він ледь не позбувся своєї посади в результаті імпічменту. За підсумками голосування в сенаті його все ж визнали невинним.

- Я була закохана в свого боса. Так сталося. Але мій бос був президентом США. Я глибоко шкодую про це з багатьох причин. Не тільки з-за того, що це ранило стількох людей, - говорила Моніка в 2014 році. Зараз їй 43 роки.