Суспільство
22 січня 2017
На Донеччині 16-річний хлопець зберігав 600 патронів і наркотики (фото)
Юнак зберіг 600 патронів калібру 5,45 мм і 2 великокаліберних патрона в якості трофея.
news-image

У Донецькій області (село Новгородське біля прифронтового Торецькому) затриманий 16-річний хлопець, який знайшов 20 пачок патронів і сховав їх будинку.

Інформує «Є!», з посиланням на censor.net.ua.

Хлопець перебуває на профілактичному обліку в Торецькому відділенні поліції.

Він знайшов боєприпаси ще влітку біля блокпоста. Юнак зберіг 600 патронів калібру 5,45 мм і 2 великокаліберних патрона в якості трофея. Поліцейські також вилучили у підлітка коноплю, яку він зберігав для власного вживання.

Мати хлопчика під час візиту правоохоронців мала ознаки алкогольного сп'яніння. Під час бесіди з правопорушником поліцейські з'ясували, що жінка не приділяє достатньо уваги вихованню хлопця.

У приміщенні, де проживає сім'я, антисанітарні умови, немає необхідних продуктів харчування. Пол і меблі дуже брудні.

Правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 184 Кодексу про адміністративні правопорушення (невиконання батьками обов'язків по вихованню дітей) і попередили жінку, що їй загрожує позбавлення батьківських прав.

Відносно хлопця відкриті кримінальні виробництва відразу за двома статтями Кримінального кодексу: за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 309 (зберігання наркотичних речовин). 

Читайте також: В Миколаєві хлопець кілька діб катував свою дівчину
Читайте також: «Мотор Січ» ремонтує та оснащує авіацію Міноборони РФ (ДОКУМЕНТ)