Журнал «Viva!» виключив Ані Лорак з номінантів щорічного конкурсу «Найкрасивіші»
Переможці у всіх номінаціях будуть визначені 20 лютого.
news-image

Редакція журналу «Viva!», який щорічно проводить конкурс серед акторів, ведучих, зірок шоу-бізнесу та інших медійних персон вирішив виключити з номінації "Viva! Найкрасивіші-2016" співачку Ані Лорак за те, що вона активно гастролює в Російській Федерації, передає «Є!»

Таке рішення організатори пояснюють тим, що визнання від журналу - це «барометром народної любові».

Поважаючи громадську думку і почуття досить великої аудиторії, яка не підтримує участь Ані Лорак в номінації, редакційна колегія прийняла рішення виключити співачку з номінантів" Viva! Найкрасивіші 2016, - йдеться на сайті.

Нагадаємо, що переможці у всіх номінаціях будуть визначені 20 лютого, а церемонія нагородження відбудеться 18 березня.

У цьому році за звання «найкрасивішого чоловіка» боротимуться Станіслав Боклан, Андрій Бедняков, Влад Яма, Дзідзьо, Антон Савлепов, Раду Поклітару, Костянтин Меладзе, Григорій Решетник, Костянтин Томільченко, В'ячеслав Узелков.

У жіночій номінації беруть участь Надія Матвєєва, Катерина Кістень, Юлія Саніна, Тетяна Литвинова, Тетяна Денисова, Наталія Холоденко, Яна Соломко, Лілія Ребрик, Марина Узєлкова-Боржемская.

Читайте також: Стали відомі імена нардепів, якими зайнялася ГПУ через е-декларації
Читайте також: Генерали Нацгвардії долучилися до флешмобу та віджалися 22 рази (відео)
Читайте також: «Європа - мати всіх воєн. Це гниль, гидота» - Жириновський у прямому ефірі закликав знищити Європу (відео)