Київ
24 січня 2017
У столиці знову стартує «Комунальний «лікбез» – курс безкоштовних лекцій із питань житлово-комунальних послуг
24 січня розпочинається перша лекція, що стосується теми рахунків нового зразка.
news-image

Сьогодні у столиці стартує проект «Комунальний «лікбез»: просто про складне», що передбачає сім безкоштовних лекцій для мешканців столиці з теми житлово-комунального господарства. Семінари проводить комунальний концерн «Центр комунального сервісу» (ЦКС) на базі навчального центру «Платформа комфорту», передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

24 січня розпочинається перша лекція, що стосується теми рахунків нового зразка на сплату житлово-комунальних послуг. Якщо у вас виникає низка питань – лектори протягом семінару, а також за потребою індивідуально нададуть роз’яснення на всі питання.

Як показує практика, споживачі стикаються з труднощами в розрахунку суми до сплати при наявності пільг чи субсидій. Учасникам лекції також надаватиметься інформація про тарифи, норми споживання, для прикладу детально буде розглядатися зразок квитанцій, а також варіанти онлайн-сплати за отримані житлово-комунальні послуги тощо, – пояснює керівник навчального центру «Платформа комфорту» Наталія Колосова.

За її словами, такі безкоштовні навчання спрямовані на те, щоб люди були більш обізнані в питаннях захисту своїх прав та інтересів.

Запрошуємо всіх охочих до Навчального центру «Платформа комфорту» за адресою: вул. Львівська, 57-А. Детальна інформація на сайті http://edu.cks.kiev.ua/.

Реєстрація за тел.: 591-21-22 або на сайті: http://edu.cks.kiev.ua/rozklad-zanyat.

Розклад занять:

  • 24.01.17 – Нові повідомлення.
  • 25.01.17 – Неналежне надання або ненадання послуг. Акт-претензія. Структура, періодичність та строки надання послуг із утримання будинків і прибудинкової території. Тариф до 20 числа.
  • 31.01.17 – Усе, що необхідно знати про холодне водопостачання.
  • 01.02.17 – Централізоване опалення та гаряче водопостачання.
  • 07.02.17 – Варіанти управління будинком.
  • 08.02.17 – Енергоефективні заходи у вашому будинку.
  • 09.02.17 – Онлайн комуналка доступна для всіх.
Читайте також: Станцію «Видубичі» закрили на вхід і вихід
Читайте також: «Я бачив, як Савченко зустрічають матері полонених. Деякі готові видряпати їй очі», - нардеп
Читайте також: У Польщі оприлюднили документ про відмову від проукраїнського курсу