67-річна Алла Пугачова з'явилася на прем'єрі фільму Бондарчука в міні
У кінотеатрі "Жовтень" презентували російський фантастичний блокбастер "Тяжіння".
news-image

У Москві відбулася прем'єра одного з найочікуваніших фільмів за останні роки — фантастичного блокбастера "Тяжіння", передає «Є!», посилаючись на life.ru.

У столичному кінотеатрі "Жовтень" картину представив режисер Федір Бондарчук і виконавці головних ролей — Олександр Петров та Ірина Старшенбаум. До речі, в обох акторів на безіменних пальцях виблискують обручки. Поки закохані отримували привітання з заручинами, по червоній доріжці пройшлися Світлана Устинова з Іллею Стюартом, Равшана Куркова, Ксенія Собчак з Максимом Віторганом, Олена Захарова, Олександр Роднянський з дружиною Валерією, Резо Гігінешвілі та інші. До журналістів на прес-вол Федір Бондарчук вийшов під руку зі своєю нареченою Пауліною Андрєєвою. Актриса з'явилася в блискучій сукні вільного крою. Привітати режисера з прем'єрою прийшли і члени його сім'ї — син Сергій з дружиною Татианой.

Подивитися фільм про інопланетян прийшла і Алла Пугачова — без чоловіка, але в компанії свого стиліста Алішера. 67-річна співачка продефілювала по холу "Жовтня" в короткій сукні-светрі і черевиках з високими носками. Незважаючи на заметіль і мінусову температуру, Алла Пугачова не стала "псувати" відвертий образ колготками і з'явилася на прем'єрі з голими ногами.

За сюжетом фільму "Тяжіння", над столичним районом Чертаново збивають непізнаний літаючий об'єкт, який, ймовірно, має неземне походження. Подальші події зіштовхують простих людей і інопланетян, походження яких оповите таємницею.