Події
25 січня 2017
Під Верховною Радою мітинг. Чергують 700 бійців Нацгвардії
В урядовому кварталі було посилено охорону громадської безпеки.
news-image

25 січня 700 бійців Національної гвардії забезпечують правопорядок в урядовому кварталі в Києві у зв’язку з мітингом під Верховною Радою. Про це повідомляє сайт відомства, передає «Є!»

За право їздити на нерозмитнених авто виступили власники автомобілів із номерними знаками інших країн-членів Євросоюзу. Учасники руху «Авто Євро Сила» зібрались під будівлею Верховної Ради України із вимогою відмінити жорсткі умови, щодо власників автомобілів із іноземними номерними знаками.

З цього приводу, аби уникнути масових заворушень, в урядовому кварталі було посилено охорону громадської безпеки. Близько 700 гвардійців столичних з'єднань Національної гвардії України було залучено для несення служби в головному місті Держави,- йдеться в повідомленні.

Як відомо, вранці 24 січня близько 200 осіб та десятки автомобілів зібралися на в'їздах до Києва на Бориспільській, Житомирській, Броварській трасах, заблокували по одній або дві смуги руху та палили шини.

Таким чином вони закликали владу підтримати законопроект 5567, передбачає врегулювання транзиту та тимчасового ввезення транспортних засобів особистого користування.  

Зокрема, автори законопроекту пропонують запровадити часткове звільнення від оподаткування транспортних засобів особистого користування і встановити справедливу плату за їх тимчасове ввезення на митну територію України громадянами-резидентами.

 

 

 

 

 

Читайте також: Протестувальники блокують в'їзди до Києва
Читайте також: У поліції прокоментували блокування в'їздів до Києва
Читайте також: У Львові вже можна купити електронний квиток на проїзд у транспорті. Як це діє (відео)