Lauffer Group забезпечить хлібом підконтрольні Україні східні регіони
Вісім підприємств корпорації розташовані уздовж лінії АТО.
news-image

Lauffer Group продовжить поставляти якісний хліб за соціальною ціною на підконтрольні Україні території поблизу зони АТО. Про це 25 січня повідомив Юрій Смирнов, директор Дружківського хлібозаводу, що входить до складу групи торгових і виробничих підприємств Lauffer Group, передає «Є!»

Під час заходу, присвяченому входу Юрія Смирнова до ради директорів промислових підприємств Дружківки, директор хлібозаводу підкреслив соціальну вагомість роботи його компанії, заявивши:

Наш Дружківський хлібозавод є одним з восьми підприємств корпорації Lauffer Group, розташованих уздовж лінії АТО. Ми випускаємо життєво необхідну продукцію - хліб. Одне це вже означає, що діяльність підприємства міста ґрунтується на соціальній відповідальності. На нашому заводі працює понад 200 осіб. Кожен з них отримує стабільну зарплату, має соціальні гарантії, а підприємство платить податки в бюджет міста.

За словами Юрія Смирнова, така позиція продиктована філософією компанії, яка полягає в турботі про споживача, що особливо актуально в тих регіонах, де люди стикаються з бойовими діями. Саме тому, за словами Смирнова, ціна на хлібобулочну продукцію Lauffer Group залишається доступною при незмінному збереженні якості.

Сьогодні підприємство випускає хліб "Обідній пшеничний" вартістю 6 грн і хліб "Добрий пшеничний" за 5 грн 4 коп. Крім того, в мережі наших фірмових магазинів представлений широкий асортимент не тільки хлібобулочних виробів, але і свіжої випічки. Погодьтеся, у всіх є знаменні дати й свята, які хочеться відзначити по-людськи - зі смачними тортами, і все це ми робимо для жителів Донеччини, - додав Юрій Смирнов.

Нагадаємо, під час новорічних святкувань корпорація Lauffer Group презентувала подарунки двом тисячам дітей з будинків-інтернатів в Харківській, Донецькій, Одеській і Дніпропетровській областях. Крім того, для вихованців Дружківської школи-інтернату, школи-інтернату для дітей-сиріт села Миколаївська Слов'янського району і дитячого будинку в Краматорську крім частувань на Новий рік Lauffer Group організувала виступи лялькового театру.

Раніше керівництво Lauffer Group неодноразово заявляло, що, попри повідомлення Всеукраїнської асоціації пекарів про можливе підвищення вартості хліба в Україні, їх підприємства не мають наміру підвищувати вартість своєї продукції.