Політика
26 січня 2017
Кабмін дав митниці добро на використання понадпланових доходів на власні потреби
Прийняли рішення, яке дає можливість митним органам направляти на модернізацію близько 10% доходів, отриманих понад план надходжень.
news-image

Кабмін прийняв рішення, яке дає можливість митним органам направляти на модернізацію близько 10% доходів, отриманих понад план надходжень. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook Володимир Гройсман, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

"Сьогодні ми прийняли рішення, яке дає можливість митним органам направляти на модернізацію близько 10% доходів, отриманих понад план надходжень. Це рішення дозволить нам забезпечити митницю сучасними сканерами, пристроями для відеофіксації, програмним забезпеченням. А це те, без чого повноцінна реформа митниці неможлива" , - сказав він.
"Ми вже в цьому році досягли того, що надходження від митниці почали істотно зростати. - А це значить, що ті кошти, які осідали раніше в кишенях контрабандистів і хабарників, тепер поповнюють державний бюджет. Масштабна модернізація митниці дозволить побудувати роботу митниці на абсолютно новій основі і перекрити можливості як для контрабанди, так і для зловживання самих митників ", - додав В.Гройсман.
Читайте також: Заступник керівника Львівської таможні впійманий на хабарництві
Читайте також: Стало відомо прізвище ще одного нардепа, якого перевіряє ГПУ