Суспільство
26 січня 2017
Чоловік у Києві продавав власноруч вирощену марихуану
Чоловік пояснив, що вилучений у нього наркотик він власноруч виростив і приготував для подальшого збуту на території столиці.
news-image

Під час огляду його речей у чоловіка правоохоронці вилучили банки і пакети з марихуаною. Наркотичний засіб знаходився в спортивному рюкзаку затриманого. Загальна вага вилученої партії становить близько 7 кг.

Інформує «Є!», з посиланням на news-for.me.

Чоловік пояснив, що вилучений у нього наркотик він власноруч виростив і приготував для подальшого збуту на території столиці. За свій «товар» дилер планував отримати 350 тис. гривень.

Правопорушника затримано.

Відомості за даним фактом зареєстрували по ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

У прес-службі Нацполіціі повідомили, що вилучена марихуана спрямована на експертизу. За її результатами буде вирішено питання про притягнення фігуранта до кримінальної відповідальності. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Читайте також: На Донеччині 16-річний хлопець зберігав 600 патронів і наркотики (фото)
Читайте також: Стережіться!: В Києві автограбіжники придумали новий спосіб обману