Світ
27 січня 2017
«Ми з вами готові дружити, але знімати санкції – не будемо»: Трамп вилив відро крижаної води на Путіна
Також новий американський президент підкреслив, що його країна розраховує на хороші відносини як з Росією, так і з усіма країнами.
news-image

У п'ятницю, 27 січня, президент США Дональд Трамп на спільній прес-конференції з главою британського уряду Терезою Мей заявив, що у Вашингтоні поки вважають передчасним говорити про зняття санкцій з Російської Федерації, передає «Є!», посилаючись на "Діалог UA".

"Про санкції говорити поки занадто рано. Але ми розраховуємо на хороші відносини з усіма країнами, у нас можуть бути чудові стосунки з Росією", – підкреслив американський президент-мільярдер.

У той же час Трамп зазначив, що не проти збудувати хороші відносини і з Китаєм, а також з усіма іншими країнами світу.

"Якщо у нас будуть хороші відносини з Росією, з Китаєм, зі всіма країнами, я цілком підтримую це. Це буде величезна перевага, але гарантій немає, і якщо у нас все вийде, то це буде добре, а не погано", – переконаний глава держави.

Також Трамп висловив сподівання, що у нього з Росією і Путіним будуть "фантастичні" відносини.

"Я сподіваюся, що у нас будуть фантастичні відносини, це можливо. Ми подивимося, що відбувається. Я буду представляти американський народ з сильної позиції і з завзяттям. Якщо у нас будуть хороші відносини з Росією та іншими країнами, це буде добре", – додав ще кілограм загальних фраз американський президент.

 У свою чергу, глава уряду Великобританії Тереза Мей закликала владу Росії виконувати Мінські угоди, якщо Москва розраховує на поступки в питанні санкцій.

Також англійський політик розповіла про те, що сьогодні відбувся обмін думками з президентом США, і по більшості питань сторони досягли згоди.