Суспільство
30 січня 2017
20-річна дівчина «на ходу» викрала у чоловіка гаманець на столичному Хрещатику
Злодійка затримана на "гарячому".
news-image

До столичної поліції звернувся 30-річний киянин із повідомленням про те, що на центральній вулиці Києва невідома дівчина викрала у нього гаманець із 400 гривнями, банківськими картками та документами, передає «Є!»

Працівники оперативно-пошукового відділу карного розшуку терміново відреагували на повідомлення - і за кілька хвилин прибули на місце.

Потерпілий розповів: коли він спускався у підземний перехід біля Центрального універмагу, сумка була на плечі. На східцях повз пройшли четверо дівчат. Чоловік запідозрив неладне, подивився на сумку і виявив відсутність гаманця, - розповіли у київській поліції.

Поліцейські «за гарячими слідами» затримали молодиць неподалік від місця вчинення злочину. У однієї з них - 20-річної мешканки Закарпатської області, вилучили речові докази: викрадений гаманець із грошима та документами потерпілого.

Правоохоронці встановили, що жителька Закарпаття раніше потрапляла у поле зору правоохоронців за вчинення крадіжки та бродяжництво.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Жінку затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй загрожує до трьох років позбавлення волі.

Читайте також: Екс-секретарка Йозефа Геббельса померла в Мюнхені
Читайте також: У Білій Церкві 9-річний хлопчик втік з полону та на маршрутці повернувся додому
Читайте також: Тигр загриз відвідувача зоопарку в Китаї