Резонанс
31 січня 2017
«Гаряча штучка»: модель з Італії «видає» секс обіцянку третині співгромадян
Її чекає ще тривала робота — у списку тих, хто заслужив секс, виявилося 19 млн. італійців
news-image

Соцмережі «підриває» історія італійської моделі Паола Саулино, яка пообіцяла кожному третьому італійцеві оральний секс в обмін на їхні голоси на підтримку конституційних реформ в країні — дівчина своїми діями вже підтвердила, що не була голослівною, вона вже почала «видавати» італійцям обіцяний секс. 27-річна манекенниця вже обслужила 400 жителів Італії, але її чекає ще тривала робота — у списку тих, хто заслужив секс, виявилося 19 млн. італійців, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

Користувачі Мережі дивуються, що дівчину не налякали такі цифри — незважаючи на мільйонну аудиторію, якій має «подякувати» за небайдужість на голосуванні, вона має намір виконувати обіцянку. За її підрахунками, нагородити «вдячним сексом» Паола Саулино зможе всіх фігурантів списку не раніше, ніж до кінця 2018-го року.

Зокрема, дівчина вже організувала секс-тур по Італії — вона почала свою «подорож» 7 січня 2017-го року з Риму, а потім продовжила «дякувати» голосували в Палермо. Зазначається, що вона має намір об'їхати всі італійські міста.