Світ
1 лютого 2017
Російська компанія створила смарт-годинник на честь київського князя Володимира
Ціна пристрою від 199 до 209 тис. руб.
news-image

В Росії знову згадують київського князя Володимира. Так, російська компанія Caviar випустила люксову версію смарт-годинника на основі Apple Watch Series 2. Про це виданню «Лента.Ру» повідомили в прес-службі бренду, передає «Є!»
Покритий золотом 750-ї проби годинник присвячений святому рівноапостольному князю Володимиру.

По периметру корпусу нанесене гравірування, яке схоже на те, що прикрашає хрест, який тримає в руках князь на скульптурній групі, встановленої на Боровицькій площі в Москві.

Напис «Князь Володимир» виконаний слов'янською в'яззю і повторює каліграфічну техніку написання, яка використовувалася на іконах. Кнопка управління на годиннику прикрашена мініатюрним зображенням Хризми - монограми імені Христа.

Ми хочемо сказати про важливість єдності. Князь Володимир - це унікальний історичний приклад об'єднання абсолютно розрізненого народу навколо сильної особистості і загальної віри. Дизайн цього годинника - втілена могутність, заснована на силі характеру і вірі , - прокоментував новинку представник марки.

Ціна пристрою  від 199 до 209 тис. руб.

Компанія Caviar заснована італійським ювеліром Іллею Джакометті. Перший декорований смартфон представили в 2001 році. Одна з новинок марки - подарунковий комплект смартфонів «Один світ» з портретами президентів Росії та США, випущений на честь інавгурації Дональда Трампа.

Читайте також: Як ставляться росіяни до пам'ятника київському князю Володимиру в Москві? - опитування
Читайте також: «Будемо багатші та сильніші, може, до Києва столицю перенесемо» - автор московського пам'ятника Володимиру Великому
Читайте також: У Москві відкрили пам'ятник київському князю Володимиру (фото)