Політика
1 лютого 2017
Холодницький та нардепи полетіли у США поснідати з Трампом
2 лютого у Вашингтоні пройде щорічний молитовний сніданок, на якому будуть присутні деякі українські політики.
news-image

Голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, народні депутати Оксана Білозір, Валерій Карпунцов, Юлія Тимошенко, Павло Унгурян і Георгій Логвинський полетіли в США для участі у щорічному молитовному сніданку з Дональдом Трампом, передає «Є!» із посиланням на УП.

Як відомо, 2 лютого у Вашингтоні пройде щорічний молитовний сніданок.

Так, участь у сніданку з Трампом візьме керівник САП Назар Холодницький, повідомили "Українській правді" у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Назар Іванович перебуває в Штатах. Він у відрядженні. Заплановані зустрічі. Також він бере участь у молитовному сніданку. Було запрошення від оргкомітету. Вже вчора він був у США, - повідомили у прокуратурі.

Уточнити, в якому готелі зупинився Холодницький у прокуратурі не змогли. Сказали, що не мають такої інформації.

1 лютого активіст "Дорожного контролю" Ростислав Шапошніков опублікував у Facebook фото Назара Холодницького і адвоката Віктора Смалія у готелі Washington Hilton.

Ще Шапошніков і Смалій зустріли в готелі Willard InterContinental народного депутата ВО "Батьківщина" Григорія Немирю, який теж приїхав на молитовний сніданок. Також, за їх інформацією, в цьому готелі зупинилась Юлія Тимошенко.

У США вже прибули нардепи від "Блоку Петра Порошенка" Оксана Білозір і Валерій Карпунцов. Зокрема, Білозір повідомила у Facebook, що 31 січня вони з Карпунцовим мали зустріч з капеланом Сенату США Баррі С. Блеком.

Раніше свою участь у молитовному сніданку "Українській правді" підтвердили народні депутати від "Народного Фронту" Павло Унгурян і Георгій Логвинський.

Національний молитовний сніданок з президентом США проводиться щороку у перший четвер лютого. Подія має закритий характер. Участь у сніданку можна взяти за запрошенням адміністрації або на платній основі.

Читайте також: Життя рекордній кількості малюків врятували торік у столичному Перинатальному центрі - Микола Поворозник
Читайте також: Російська компанія створила смарт-годинник на честь київського князя Володимира
Читайте також: Кличко розпочне будівництво двох нових станцій метрополітену