Події
2 лютого 2017
Блок Петра Порошенко закликав правоохоронців дати оцінку заявам нардепа Шуфрича по Авдіївці
БПП про Шуфрича: Прибічники Януковича стали рупорами російської пропагандистської машини не тільки в Україні, а й за її межами.
news-image

Фракція Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді опублікувала заяву, в якій звинуватила народного депутата від Опозиційного блоку, колишнього члена Партії регіонів (ПР) Нестора Шуфрича в роботі на російську пропаганду.

У той час, коли Російська Федерація після анексії Криму щодня на сході нашої держави вбиває українців, довела до гуманітарної загрози життю мирного Авдіївки, соратник Віктора Януковича Нестор Шуфрич на телеканалі безсоромно стверджує, що бомбардування РСЗВ" Град "і важкою артилерією Авдіївки - це вина української влади, - відзначили в БПП.

У партії підкреслили, що поплічники екс-президента Віктора Януковича "стали рупорами російської пропагандистської машини не тільки в Україні, а й за її межами".

Фракція Блоку Петра Порошенко пропонує штатним спікерам Кремля в парламенті скласти мандат народного депутата України і переїхати на постійне місце проживання, наприклад, в Ростов. Ми також закликаємо Верховну Раду і правоохоронні органи дати відповідну оцінку діям народного депутата України Шуфрича, - йдеться в заяві .

Раніше Шуфрич в ефірі російського пропагандистського каналу "Росія" заявив, що по обидва боки конфлікту гинуть українці. А влада "не зацікавлена ​​в мирному врегулюванні і буде саботувати Мінські угоди".