Війна
2 лютого 2017
Двоє українських військових загинуло, 14 поранено та травмовано - штаб АТО
Штаб АТО зафіксував 67 обстрілів, здійснених бойовиками за минулу добу на Донбасі.
news-image

Двоє українських військових загинуло, десять поранено та четверо травмовано, повідомляється у зведенні през-центру штабу АТО за 1 лютого, передає «Є!»

Бойовики продовжили обстрілювати Авдіївку з важкого озброєння, використовуючи РСЗВ БМ-21 Град, 152 та 122 міліметрову артилерію, танки.

Загарбниками було здійснено декілька спроб атакувати захисників України, та понісши чисельні втрати, вони щоразу змушені були відступати.

Не дивлячись на домовленості, увечері злочинці знову обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки.

З артилерії різних калібрів вели вогонь по Верхньоторецькому. На Маріупольському напрямку окупанти з РСЗВ БМ-21 Град та 122-міліметрової артилерії вели вогонь по Водяному. По Красногорівці - танк, 122-міліметрова артилерія, 120- та 82-міліметрові міномети, гранатомети та стрілецька зброя.

Зі 122-міліметрової артилерії, мінометів, обстріляли Гранітне, Богданівку та Широкине.

По Мар’їнці та Чермалику вогонь вели міномети різних калібрів. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - по Широкиному, Новотроїцькому, Новомихайлівці та Новогригорівці.

На Луганському напрямку зі 152- та 122-міліметрової артилерії окупанти обстріляли Кримське та Врубівку. З мінометів - Катеринівку, Новозванівку, Троїцьке та Попасну, а зі стрілецької зброї - Кримське.

Загалом зафіксовано 67 обстрілів.

Читайте також: Холодницький та нардепи полетіли у США поснідати з Трампом
Читайте також: Курс валют на 2 лютого
Читайте також: Життя рекордній кількості малюків врятували торік у столичному Перинатальному центрі - Микола Поворозник