Київ
3 лютого 2017
У київському ресторані пролунав вибух (фото, відео)
Невідомий кинув гранату у вікно.
news-image

Сьогодні вночі у ресторані на вул. Профспілковій у Дніпровському районі столиці близько 3-ї години пролунав вибух, передає «Є!» із посиланням на київську поліцію.

З місця події вилучили деформовані рештки металевих предметів, схожих на осколки гранати, попередньо - «РГД-5». Вилучене направлено на експертизу для остаточного встановлення типу вибухового предмета.

Зі слів працівниці закладу, зясувалося: після закриття ресторану вона почала прибирати приміщення. Близько третьої ночі жінка почула звук розбитого скла, а через кілька секунд пролунав вибух. На щастя, ніхто не постраждав. Внаслідок вибуху частково пошкоджено стіни та меблі ресторану, - повідомили у поліції.

Правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування, у рамках якого з’ясовуються усі деталі та обставини скоєного.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення та затримання зловмисників, причетних до цього кримінального правопорушення.