Суспільство
5 лютого 2017
В Авдіївці є газ і тепло, вода за графіком – Жебрівський
Ніч в Авдіївці пройшла відносно спокійно.
news-image

В Авдіївці Донецької області є газ і теплопостачання, вода подається за графіком.

Про це повідомив у неділю в Facebook голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, передає «Є!».

Газ і теплопостачання у квартирах Авдіївки є, воду подаємо по графіку. Лікарня та Укртелеком працюють у штатному режимі. Підрозділи національної поліції працюють у посиленому режимі для забезпечення порядку у місті, - написав він.

За словами Жебрівського, ніч в Авдіївці пройшла відносно спокійно, але були поодинокі обстріли на околицях міста.

Він також повідомив, що за 7 днів загострення ситуації – від 29 січня до 4 лютого – з міста виїхало 248 людей.

Сьогодні зранку відправили з Авдіївки один автобус із мешканцями, які виявили бажання залишити місто. Сьогодні на виїзд було записано 36 осіб, з них- 18 дорослих, 18- дітей. Якогось ажіотажу на виїзд із міста немає. Людей, які виїжджають із Авдіївки, розміщують переважно в санаторіях "Святі Гори", "Смарагдове містечко" та "Перлина Донеччини, - написав Жебрівський.

Він також навів оновлені дані щодо руйнувань, завданих бойовиками від 31 січня.

Станом на 8:00 5 лютого задокументовано 179 пошкоджень різного ступеня у приватних будинках і квартирах міста. Із них – 133 у приватному секторі, 25 квартир у багатоповерхівках. Пошкоджено також 7 приватних гаражів, 3 автомобілі, магазин та залізничні колії на станції Авдіївка, - повідомив голова Донецької ОВЦА.