Резонанс
6 лютого 2017
Бурбак вступився за «стіну» Яценюка
Нардеп назвав звинувачення безглуздими.
news-image

Лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак назвав усі звинувачення у розкраданнях на проекті "Стіна" уряду Арсенія Яценюка "безглуздими".  Про це він сказав під час засідання Погоджувальної ради у понеділок, передає «Є!» із посиланням на УП.

Погралися в політику, в розповіді про "Стіну", наговорили безглуздих, нічим непідкріплених звинувачень. А тепер, друзі, якщо у вас є відповідальність за державу... давайте добудовувати кордон з Росією, - сказав він.

Як відомо, Національне антикорупційне бюро з березня 2016 року розслідує факт розкрадання коштів на будівництві "Стіни" ("Європейського валу") на кордоні з Росією.

Як відомо, одним з ідеологів побудови укріплень на кордоні з Росією був тодішній прем'єр Арсеній Яценюк. Він запевнював, що споруда стане надійною перешкодою проти можливого проникнення російських військ в Україну.

Водночас, Військова прокуратура підозрює прикордонників, ДП "Чернігівський облавтодор" та ТОВ "Укрспецстрой" у нанесенні збитків державі при будівництві укріплень на кордоні з Росією на суму 1,56 млн гривень.

Національне антикорупційне бюро пообіцяло незабаром назвати імена підозрюваних у справі про розкрадання коштів проекту "Стіна".

Читайте також: 23-річний хлопець захотів продемонструвати гостям гранату, яка детонувала в його руках
Читайте також: Залишилось три кандидати на посаду керівника Національної поліції України
Читайте також: «Ми там довбанули Іл-76, потрібно його здати на металобрухт» - переговори бойовиків про збитий літак ЗСУ(аудіо)