Суспільство
6 лютого 2017
Найосвідченіша людина в світі живе в Італії
Це підтверджує нове видання Книги Рекордів Гіннеса.
news-image

70-річний італійський професор Лучано Байєтті  є найосвідченішою людиною в світі, передає «Є!» із посиланням на Мediaset.it.

Професор отримав почесне місце в Книзі рекордів Гіннеса, бо у свої 70 років він має за плечима 15 дипломів в різних областях наук - від лінгвістики до педагогіки, від соціології до юриспруденції, від філософії до фізики. А нещодавно професор отримав ступінь магістра туристичного менеджменту.

Насправді, Лучано Байєтті, колишній професор фізики, вже в 2002 році був внесений до "Книги рекордів Гіннеса" як  найосвідченіша людина в світі: проте на той момент професор захистив "всього" вісім дипломів. Тепер, через 15 років, він збільшив їх число майже в два рази.

Треба сказати, що в доповнення до університетських курсів 70-річний професор також відвідував і продовжує відвідувати кілька курсів з підвищення кваліфікації та професійних спеціалізованих курсів.

І хоча Байєтті присвятив все своє життя навчанню, його не можна назвати "книжковим хробаком" і затвірником. Цей зразковий вчений перебуває у шлюбі, має сина і навіть присвячує частину свого часу волонтерству. Хто знає, де він знаходить час для цього?!

Читайте також: В Україні стартує національна інформаційна кампанія в пам'ять про УПА
Читайте також: Україна з Бандерою до Європи не увійде – Качинський
Читайте також: «На референдум ходила, але завжди була за Україну» - жителька Авдіївки