Суспільство
7 лютого 2017
На Київщині чоловік вбив дружину та прожив із бездиханним тілом понад тиждень
63-річний чоловік продовжував жити звичним життям поруч із трупом.
news-image

Вишгородські поліцейські затримали 63-річного жителя с. Катюжанка, який напідпитку вбив свою дружину та продовжував жити звичним життям разом із її бездиханним тілом упродовж 10-ти днів. Аж потім, оговтавшись від скоєного, викликав швидку, передає «Є!» із посиланням на поліцію Київщини.

4 лютого, о 20.45 годині, до поліції надійшло повідомлення від медичного працівника, що у одній із квартир у с. Катюжанка виявлена 59-річна місцева мешканка без ознак життя. По приїзду на місце події слідчо-оперативна група поліції та судово-медичний експерт виявили на її тілі, яке вже знаходилось на стадії розкладання, множинні колото-різані рани, - повідомили у поліції.

Поліцейські встановили, що 25 січня, після розпиття алкогольних напоїв, між загиблою та її чоловіком сталася сварка. 63-річний безробітній накинувся з кухонним ножем на жінку та завдав численні тілесні ушкодження, після чого залишив на підлозі квартири та продовжив жити звичним життям.

З місця події вилучено знаряддя злочину зі слідами крові та направлено на експертизу. Зловмисника затримано. Він зізнався у скоєному. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років. Досудове розслідування триває.

Читайте також: Коли є мета. Росіянин пройшов 30 км на лижах, щоб пограбувати магазин
Читайте також: ГПУ проводить обшук у Мосійчука
Читайте також: Посол Німеччини допустив проведення виборів на Донбасі у присутності армії РФ