Події
7 лютого 2017
Нардеп опублікував відео, як на Донеччині чоловіки в формі української поліції кийками побили учасників блокади
Єгор Соболєв порівняв ці події з Майданом.
news-image

На Донеччині хтось начебто в формі української поліції кийками побив ветеранів Війни за Незалежність, які виступили проти торгівлі з окупованими територіями. Про це написав у Фейсбуці нардеп Єгор Соболєв, оприлюднивши відповідне відео, яке було зроблено одним із учасників блокади - нардепом Семеном Семенченком, передає «Є!»

Я був там в день перекриття руху залзничних ешелонів між українським Бахмутом і окупованою Горлівкою, і можу засвідчити - люди В'ячеслава Аброськіна з перших годин почали провокувати конфлікт. Машини зі спальниками та піддонами для облаштування наметів, просто з волонтерами доводилося відбивати і проводити крізь кордони "нових беркутівців" наче на Майдані.

Тепер як на Майдані люди в масках та шоломах з ентузіазмом лупасять людей. І яких людей! Які захистили цю державу, коли міліція Донеччини масово розбігалася чи переходила на бік окупантів, - написав Соболєв.

Нардеп зауважив, що буде у Парламенті вимагати відсторонення Аброськіна і призначення розслідування цього нападу із залученням правозахисників та журналістів.

Як і на Майдані, дати відсіч злу можна лише разом, - підсумував він.

Читайте також: На Київщині чоловік вбив дружину та прожив із бездиханним тілом понад тиждень
Читайте також: ГПУ проводить обшук у Мосійчука
Читайте також: Коли є мета. Росіянин пройшов 30 км на лижах, щоб пограбувати магазин