Київ
7 лютого 2017
Посольство Японії в Україні запрошує усіх охочих на перегляд художнього фільму
Показ кінострічки відбудеться в рамках Року Японії в Україні.
news-image

У рамках Року Японії в Україні КП «Київкінофільм» і Посольство Японії в Україні запрошує усіх охочих на перегляд фільму «Бушідо для шістнадцятирічних», передає «Є!» із посиланням на прес-службу КМДА.

Показ стрічки відбудеться 10 лютого о 15:00 у кінотеатрах «Ліра», «Факел» і «Старт».

Фільм знятий за романом Тецуя Хонда, режисером кінострічки виступив Томоюкі Фурумая, сценаристом – Тосія Оно, Томоюкі Фурумая.

Адреси кінотеатрів, де можна переглянути фільм «Бушідо для шістнадцятирічних»:

  1. Кінотеатр «Ліра» – вул. Велика Житомирська, 40 (тел.: 272-41-00);
  2. Кінотеатр «Факел» – просп. Миколи Бажана, 3-А (тел.: 560-98-46);
  3. Кінотеатр «Старт» – вул. Івана Миколайчука, 15-А (тел.: 550-50-86).

Як йдеться на сайті Українсько-Японського центру КПІ ім. Ігоря Сікорського, жанр фільму: молодіжна драма. Рік випуску: 2010.

Про фільм:

У шкільній секції кендо, де займається дев'ятикласниця Санае Нішіоґі, з'являється нова студентка. Її звуть Каорі Ісояма, і вона переможниця всіх міських турнірів з фехтування. Санае та її подруги здивовані: що могло призвести настільки талановитого бійця в їх скромне додзьо?

З дитячою безпосередністю Санае одного разу задає Каорі це питання, а у відповідь отримує скажений погляд і різкий як удар бакеном (дерев’яний меч) по голові: «А ти хіба не здогадуєшся ?! Я тут через тебе». Дівчинка дивується, але потім пам'ять підказує їй правильну відповідь. Три роки тому Санае брала участь у турнірі з кендо і випадково здобула перемогу над невідомою одноліткою, яка і виявилася її новим товаришем по додзьо.

Читайте також: Посла Німеччини запросили в МЗС України з приводу його заяв про вибори на Донбасі
Читайте також: Дармовис та руханка: кілька українських слів, які замінять наш суржик
Читайте також: Віталій Кличко: «Новий Статут територіальної громади Києва дозволить більш активно залучати мешканців столиці до управління міським господарством»