Суспільство
25 грудня 2014
«РЕГІОНАЛ» ОРГАНІЗУВАВ МІТИНГ ПІД КМДА, – АКТИВІСТИ
Про це написали учасники київської Facebook-спільноти "МАФи в Києві" і надали фотофакт.
news-image

Активісти київського співтовариства «МАФи в Києві» заявили, що після оприлюднення інформації про причетність «регіонала» Солодкого до організації пікету «МАФовиків» тіньові власники кіосків «вивели його в тінь» і замість нього заявку на проведення мітингу зареєстрував Армен Алексанян, який теж виявився «регіоналом».

«Сьогодні в Києві проходить повторний мітинг «МАФовиків». Днями ЗМІ опублікували інформацію про те, що організатором попереднього мітингу був «регіонал» Роман Солодкий. Після оприлюднення цієї інформації нелегали-»МАФовики» вивели його «в тінь» і заявку на проведення пікету подав Армен Алексанян, представник ГО «Солом’янський правозахисник» .Його покровителі допустили прорахунок – Армен Алексанян також «регіонал», він разом зі Солодким був присутній на з’їзді Партії регіонів, що підтверджує опублікована фотографія», – написали активісти.

Вони наголосили, що Алексанян – із георгіївською стрічкою (на фото праворуч). «Цей з’їзд «регіоналів» проходив 1 лютого 2014 року, через 2 місяці після початку Майдану, після прийняття диктаторських законів і після перших жертв», – резюмують у повідомленні.