В Національній опереті відбудеться прем’єра франко-українського балету «Переміщення» (відео)
Балет дає можливість зазирнути в мистецьке майбутнє вуличних танцівників.
news-image

9 та 10 лютого о 19:00 у Київському національному академічному театрі оперети (вул. Велика Васильківська, 53/3) відбудеться прем’єра франко-українського балету з елементами хіп-хопу «Переміщення» в постановці французького хореографа Браїма Бушелагема. Про це інформують у Департаменті культури КМДА, передає «Є!»

Сучасний балет «Переміщення» – це нагода зазирнути в мистецьке майбутнє вуличних танцівників, спроба зацікавити публіку тим, чим вони живуть насправді, завдяки чому вони вже визнані в усьому світі. Глядачі вистави зможуть по-новому поглянути на цей вид мистецтва з великої сцени.

Виставу першими побачать українці на сцені Київського національного академічного театру оперети, а потім вона відбудеться у Франції та інших країнах Європи.

Окрім того, 8 лютого о 18:45 у приміщенні театру відбудеться генеральна репетиція, після закінчення якої запланована зустріч представників ЗМІ з художнім керівником Національної оперети, головою Національної спілки театральних діячів України, народним артистом України Богданом Струтинським, виконавчим директором Французького інституту в Україні Матьє Арденом, хореографом-постановником, автором балету Браїмом Бушелагемом, композитором, музикантом, автором музики до балету Андрієм Симоновичем та виконавцями.

Читайте також: Мерайя Кері: Я багато років мріяла спалити весільну сукню (відео)
Читайте також: Вперше в Україні судитимуть чиновника за те, що він не подав декларацію
Читайте також: «Ти що, тупий? Говори українською!» – бійка на сесії Черкаської облради (фото)