Події
8 лютого 2017
Озброєний чоловік ґвалтував півдня жінку на очах у маленьких синів
До ранку ґвалтівник протверезів та намагався втекти до сусідньої області.
news-image

У Мар'їнці на Донеччині озброєний чоловік півдня ґвалтував дружину військовослужбовця, поки той був на службі. Напад стався 6 лютого о 14:00. Все це відбувалося на очах у дітей потерпілої. Їм - 4 і 5 років. Коли вони намагалися підійти до матері, нелюд бив їх по голові. Після знущань чоловік заснув. Потерпіла з дітьми вибігла з хати та заховалася в сусідньому дворі. До ранку ґвалтівник протверезів та намагався втекти до сусідньої області. Жінка звернутися в поліцію, передає «Є!», посилаючись на відділ комунікації поліції області.

"23-річна жінка повідомила, що стала заручницею 42-річного сусіда-насильника. Він вибрав час, коли чоловіка не було вдома. Йшов за нею з магазину. Був напідпитку. Зайшов у будинок. Почав хапати за волосся та зґвалтував. Діти кричали. Він підійшов і до них. Погрожував і над ними познущатися або вбити. Жінка кинулася вслід та благала не чіпати дітей. Нападник весь час погрожував ножем та пістолетом. З хати нікого не випускав. Налякана матір не мала можливості навіть погодувати чи вкласти дітей спати. Більше того, сини не могли підійти до матері. Під час першої спроби чоловік вдарив старшого по голові, розбив йому ніс. Малюк відлетів до дверей. Після цього діти боялися наближатися. Насилля тривало до 9 вечора. А потім чоловік заснув. Жінка схопила синів та втекла до туалету, що у сусідньому дворі. На морозі переховувалися аж до ранку", - йдеться в повідомленні.

На місце терміново прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці ретельно оглянули місце події і зібрали речові докази. Особу підозрюваного встановили за лічені хвилини. А також, куди він поїхав. Наздогнали зловмисника в Харкові. Нині з ним працюють слідчі. Йому загрожує до 5 років ув'язнення. Призначено ряд експертиз. Триває розслідування.