Суспільство
9 лютого 2017
Жінка чотири роки робила колажі з фотографіями незнайомця, видаючи його за свого бойфренда (фото)
Джилл Шарп навіть заявила, що вони заручені та одружаться в червні.
news-image

Джилл Шарп з шотландського міста Ейдрі кілька років прикидалася, що є у відносинах з чоловіком. 31-річна дівчина робила колажі зі своїх фотографій та знімків незнайомця, якого вона знайшла в Фейсбуці, а потім викладала їх в соцмережі, передає «Є!» із посиланням на Медуза.

Обман розкрили друзі Шарп. Вони й поділилися історією з журналістами.

За їх словами, чотири роки тому Джилл розповіла, що познайомилася з чоловіком на ім'я Грем Маккей. Дівчина часто згадувала про те, як вони проводять час, викладала спільні фотографії та листувалася з ним у Твіттері. Шарп навіть заявила, що вони заручені та одружаться в червні. Але за всі чотири роки її друзі так і не побачилися з Маккеєм.

Вона вела неймовірне життя в соціальних мережах, але ніхто не бачив її з ним, і це було, як мінімум, дивно, - розповів друг Шарп.

Підозри друзів посилилися після того, як Шарп виклала в Твіттер фотографії після поїздки до Лондона. На знімках, зроблених у Вестмінстерського абатства, була різна погода - Шарп стояла на сухій плитці і біля неї не було людей, в той час як на фотографії з Гремом був дощ і туристи.

Приятелі Шарп знайшли справжнього Грема Маккея в Твіттері. Він не знав про існування Джилл Шарп - дівчина створила фейковий аккаунт з його ім'ям і переписувалася сама з собою.

Також з'ясувалося, що справжній Маккей заручений і разом зі своєю дівчиною написав заяву в поліцію. Однак поліцейські не знайшли складу злочину в діях Шарп.

У розмові з журналістами Шарп заперечувала звинувачення друзів і стверджувала, що не розуміє, про що йде мова. Після розкриття обману сама Шарп, її друзі, Грем Маккей і його наречена видалили свої акаунти в соціальних мережах.

На фото: зліва - колаж Шарп, праворуч - Грем Маккей зі своєю нареченою Маріанною.

Читайте також: Марушевську викликали в НАЗК через премію на 8 Березня
Читайте також: «Одну ногу відірвало повністю й зрізало частину голови»: бойовик розповів про загибель «Гіві»