Суспільство
9 лютого 2017
Нардепи побилися у Раді. Постраждав піджак Лещенка (відео)
Олег Барна сказав у кулуарах, що він був "миротворцем" у цій справі.
news-image

Депутати Верховної Ради від фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко та Іван Мельничук влаштували бійку в сесійній залі парламенту. Про це повідомляють Українські Новини з місця подій, передає «Є!»

Станом на 12:15 депутати розглядали нову редакцію закону про Конституційний Суд (№5336 і №5336-1).

Під час виступу за трибуною депутата від БПП Руслана Князевича депутати Лещенко та Мельничук влаштували бійку. Лещенко вдарив в обличчя Мельничука.

До бійки приєднався нардеп Олег Барна, який, за його словами, був "миротворцем".

Лещенку порвали піджак.

Після цього депутатів відтіснили один від одного і конфлікт було залагоджено.

Сам Олег Барна сказав у кулуарах, що він тільки захищався.

Людина має виходити з християнських цінностей – не брехати. І те, що він (Лещенко -ред.) подає в Фейсбуці інформацію, звідки він взяв це джерело? Не може говорити людина про моральні і етичні цінності чи демократичні засади, коли в душі деякі депутати цинічні і брехливі. Особливо ті, які говорять про демократичні засади європейського напрямку розвитку.

То звинувачують когось в сексизмі, брешуть, а самі відмовляються, і ці подвійні стандарти відносно підписів за Яценюка. Потім починають говорити, що хтось за вказівкою з Банкової щось не робить, звідки взяв цю інформацію, хто сказав?

Просто людина стала депутатом, але не позбулася журналістських замашок, робити піар на поданні закрученої інформації. Це біда суспільства. Він подав інформацію, ніби я не ходжу на засідання комітету протидії корупції, нібито за вказівкою з Банкової, куди нас викликали. Я його (Лещенка, -ред.) не карав, я був виключно миротворцем, - сказав Барна телеканалу 112 Україна.

 

Голова парламенту Андрій Парубій доручив комітету Ради з питань регламенту та організації роботи парламенту розглянути цей інцидент на своєму засіданні.