Події
9 лютого 2017
На Гончаренка завели справу через графіті біля посольства Німеччини
Нардеп розмалював уламок Берлінської стіни.
news-image

Прокуратура Києва відкрила кримінальне провадження за фактом інциденту під посольством Німеччини в Києві. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, передає «Є!»

За фактом хуліганських дій біля посольства Німеччини прокуратурою Києва розпочато кримінальне провадження за правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство). Органами столичної прокуратури буде забезпечено повне, об’єктивне та неупереджене розслідування даного факту, - зазначив він.

Як повідомлялося, 8 лютого, нардеп від БПП Олексій Гончаренко в знак протесту проти висловлювань посла Німеччини Ернста Райхеля про вибори на Донбасі розмалював фрагмент Берлінської стіни, яка знаходиться біля посольства Німеччини в Києві. У посольстві заявили, що поки не будуть реагувати на псування фрагменту Берлінської стіни.

Як відомо, днями надзвичайний і повноважний посол Німеччини в Україні Ернст Райхель заявив, що проведення виборів на окупованій території Донбасу можливо до виведення звідти російських військових підрозділів.

Читайте також: «Nein» - нардеп Гончаренко малював перед посольством Німеччини на знак протесту проти висловлювань посла (фото)
Читайте також: Посольство РФ порадило меру Вільнюса зайнятися справами та висловило здивування тим, що саме він є мером
Читайте також: У Франції прогримів вибух на АЕС, є постраждалі