Політика
10 лютого 2017
Вадим Рабинович: «Цей парламент — не український, він відірваний від людей і від країни»
Парламентарії не розглядають питань, які реально стосуються життя українців.
news-image

Парламентарії не розглядають питань, які реально стосуються життя українців. Про це, коментуючи початок роботи шостої сесії Верховної Ради, заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!».

«Є екологія, є безліч другорядних питань, але нічого спільного з тим, що сьогодні катастрофічно необхідно людям, немає. Зате наша Рада п'ять днів працює — тиждень відпочиває, потім ще п'ять днів працює — ще тиждень відпочиває. І це чому? Тому що ми — воююча країна? На шість місяців — всього 11 робочих тижнів, менше двох на місяць», — обурився Рабінович.

Він підкреслив, що політики прикриваються військовим конфліктом на Донбасі. 

«У нас війна в економіці, у нас війна в магазинах, у нас війна, коли отримують платіжки, — ось це і є війна на знищення власного народу. І якщо б ми хотіли закінчити цю війну — ми б її закінчили швидко. Але, мабуть, цій владі цього не треба», — констатував парламентарій.

Депутат запропонував українцям прості критерії оцінки влади: 

«Є єдина оцінка правління влади: якщо при владі вам жити стало краще — ця влада хороша. Якщо в результаті правління якоїсь влади вам жити стало гірше — ця влада погана. А якщо в результаті правління якоїсь влади жити стало неможливо, то ця влада — повне, вибачте, лайно. Все інше — від лукавого. Адже від пісень і танців ціни в магазинах не впадуть, так і цифри в платіжках менше не стануть».

Парламентарій підкреслив, що в черговий раз розчарований колегами. 

«Я очікував, що хоча б сьогодні, після канікул, народні депутати в залі будуть в першу чергу розглядати питання платіжок, тарифів, економіки — цього фронту, де влада знищує свій народ. Однак вони розглядають "мовний" закон, закони екології. Але історія — наука розумна, як і люди, які вже зрозуміли, хто перебуває у владі. І рано чи пізно ця Рада піде. Тому що вона — Рада не українська, вона працює на знищення власного народу», — резюмував Рабінович.