Політика
26 грудня 2014
Ляшко буде вимагати від Генеральної прокуратури порушити справу проти Шуфрича
Радикал вважає, що Шуфрич причетний до вбивств героїв Небесної сотні
news-image

Олег Ляшко на своїй сторінці у Фейсбук повідомив, що буде вимагати від Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу проти Нестора Шуфріча, пише Є|Єдність.інфо.

Ляшко вважає, що Шуфрич причетний до вбивств Героїв Небесної Сотні та  особисто керував одним із загонів  "Беркуту" під час Революції гідності.

"Шуфрич до останнього служив кривавому тирану Януковичу. А в цілому є креатурою Віктора Медведчука, головного агента Кремля в Україні. Шуфрич і його господар Медведчук служать державі-агресору, тому розділяють з її керівництвом відповідальність за тисячі вбитих Героїв під час війни на Сході України.

Те, що Шуфрич не в тюрмі, де має бути, а в парламенті - свідчить про, м'яко кажучи, незадовільну роботу СБУ та Генпрокуратури. Отже, цілком може мати місце змова Шуфрича і нинішньої влади", -написав головний радикал.

Ляшко зазаначив, що "депутати-патріоти докладуть усіх зусиль, щоб змусити Генпрокурора порушити справу проти агента Кремля Нестора Шуфрича. А на підставі цього фракція Радикальної партії пропонуватиме парламенту позбавити Шуфрича депутатської недоторканності". 

Також Олег Ляшко прокоментував вчорашній  скандал у Раді між ним та Шуфричем.

"Заява Шуфрича про те, що "хабар він мені не пропонував" зроблена ним виключно для того, щоб уникнути відповідальності за політичну корупцію", - заявив радикал.

Нагадаємо, вчора у Раді Ляшко з трибуни заявив, що, працюючи заступником секретаря РНБО, Шуфрич у 2012 році пропонував йому 3 мільйони доларів за те, щоби той ішов на вибори проти Рудьковського, з яким у нього бізнес-конфлікт.