Суспільство
11 лютого 2017
«Мразь на ім'я Зеленський»: ТОП-пропагандист Путіна образив українського коміка
Аудиторія вибухнула бурхливими оплесками.
news-image

Путінський пропагандист, телеведучий Володимир Соловйов публічно назвав «мерзотою» українського актора Володимира Зеленського.

Це висловлювання Соловйова прозвучало в ефірі передачі «Вечір з Володимиром Соловйовим» на каналі «Росія 1» 8 лютого, передає «Є!».

У програмі зайшла мова про «терористичну війну», яку «почала Україна». Таку заяву Соловйов зробив у зв'язку зі смертю ватажка терористичної банди «Сомалі» Гіві (Михайла Толстих).

Один з гостей передачі, політолог Сергій Міхєєв, говорив про те, що в Україні діють «терористи-спадкоємці Бандери» і з цієї причини Росія мусить вжити заходів для захисту кордону.

На думку Міхєєва, Росію потрібно захищати не тільки від уявних «спадкоємців Бандери», але і від усіх «нелояльних».

Наприклад, у нас в країні працює величезна кількість трудових мігрантів з Західних регіонів України, які всією душею підтримують нинішню бандерівську владу, а тут заробляють гроші. Я особисто знаю приклади, коли тут вони заробляють гроші, а туди вони їдуть і беруть участь а акціях проти пам'ятників радянським воїнам, проти російських бізнес-об'єктів ... - сказав Міхєєв.

У цей момент Володимир Соловйов перебив свого співрозмовника питанням про співпрацю російських кінематографістів з Володимиром Зеленським:

Ви маєте на увазі, зокрема, нерозбірливих російських кінематографістів, які якусь мразь по імені Зеленський носили на руках і дозволяли йому робити все що завгодно, пояснюючи нам:« Ну що ви, що ви, він же просто актор! »? - сказав Соловйов

Аудиторія вибухнула бурхливими оплесками. Міхєєв підтримав Соловйова, додавши, що Росія повинна пускати на свою територію лише тих, хто лояльний до її політиці і владі.