Суспільство
13 лютого 2017
Росіянка із Верхньої Пишми передала для Меланії Трамп троянду з бісеру
Пелюстки троянди виконані в кольорах американського прапора.
news-image

Генеральне консульство США в Єкатеринбурзі передасть троянду з бісеру, зроблену мешканкою міста Верхня Пишма Свердловської області Світланою Сапегіною для Меланії Трамп - дружини 45-го президента США Дональда Трампа, повідомили в прес-службі генконсульства, передає «Є!»

Ми готові передати троянду, зроблену для Меланії Трамп. Для цього ніяких спеціальних процедур не потрібно, - уточнили в прес-службі.

За словами Сапегіної, на створення бокаловидной троянди "Американська красуня" її надихнула перша леді США і недавні вибори президента цієї країни.

На створення сувеніра пішло близько 150 годин, працювала весь грудень. Прочитала, що Меланія вчилася на факультеті Архітектури та дизайну в Люблянському університеті, і зараз має власну ювелірну колекцію. Все це надихнуло мене на створення бокаловидной троянди, - розповіла вона.

Уральська майстриня відзначила, що всі пелюстки троянди різні, виконані в кольорах американського прапора, правда, замість традиційних зірок на бутон прикріплені білі намистинки, що символізують їх.

У січні я звернулася в Генконсульство США з проханням передати троянду з бісеру Меланії Трамп. Зараз я в очікуванні рішення, - сказала жінка.

 

Читайте також: У Львові обікрали відомого співака
Читайте також: Російський письменник став заступником командира «батальйону» бойовиків «ДНР»
Читайте також: Чубаров прокоментував інцидент між ЗСУ і кримськотатарським батальйоном