Київ
13 лютого 2017
В Києві таксисти пiдсипають клiєнтам до кави наркотики i грабують
Однiєю жертвою став молодий киянин.
news-image

У столицi почастiшали випадки пограбування пасажирiв у таксi - попутникiв пригощають напоями, у якi пiдмiшано наркотики, а потiм обкрадають їх, передає «Є!», посилаючись на Експрес.

"Пiсля роботи вiн загнав своє авто в гараж пiдремонтувати, а тодi став викликати таксi. Пiсля безуспiшного очiкування вийшов на дорогу i "з руки" зупинив таксиста. Останнє, що вiн пам'ятає: таксист запропонував випити кави, - розповiдає Роман Малко, активiст "Автомайдану". Прокинувся пасажир через пiвтори доби в лiкарнi. Вчасно надана медична допомога врятувала йому життя. Що вiдбувалося за цей час - не пам'ятає. У каву пiдсипали невiдому речовину, пiсля чого його пограбували - вкрали 3000 гривень, мобiльний телефон, водiйське посвiдчення та каблучку, яку подарував йому брат".

Скорiш за все, до кави пiдмiшали психотропний наркотик. Експерти кажуть, що випадкiв з пiдсипанням наркотичного препарату побiльшало в кiлька разiв за останнiй час. Не так давно в Києвi стався схожий випадок, коли чоловiка обiкрали пiсля того, як вiн зупинив машину i його пригостили кока-колою.