Події
13 лютого 2017
«Мамо, не треба!» - останні слова хлопчика, якого з вікна викинула мати
Поліція розглядає подію, як нещасний випадок.
news-image

Перед смертю 3-річний хлопчик, якого викинула мати з вікна 7-го поверху, кричав: "Мамо, не треба!" Про це розповіли свідки трагедії. До поліції зверталися двічі. Спершу, коли дитина випала. А потім, коли жінка кинулася вслід. Зі слів двірника Алли, вона чула крики жінки про допомогу "Люди, допоможіть!", передає «Є!», посилаючись на "Сегодня".

"Вона покликала на допомогу, коли її маленький син випав із вікна. А через пару хвилин вистрибнула за ним слідом, притискаючи до грудей кота. Мабуть, малюк поліз на підвіконня за котом, відкрив вікно і вивалився. А мати від стресу слідом за ним стрибнула", - припускає Алла.
"Цю родину знаю 8 років. Вони заселилися одразу після введення будинку в експлуатацію. Дуже пристойна та привітна сім'я. Часто я бачила її з синочком на дитячому майданчику. Чоловіка часто бачила в місцевому супермаркеті, коли касиром там працювала. Він продукти купував. З випивки іноді брав пиво і рибу на закуску. Однак нічого міцнішого", - розповідає двірник.

Зі слів іншого очевидця, жінка сама кинула дитину. А потім стрибнула сама. Сусіди загиблих кажуть, чоловік випивав. Були часті сварки.

На місце трагедії приїхала мати загиблої жінки. Від побаченого її схопив серцевий напад. Нині вона в лікарні.

Загибла - 30-річна Любов. Жінка працювала у Верховному суді помічником секретаря Судової палати. Була заміжня. На момент трагедії вдома чоловіка не було. Поліція розглядає подію, як нещасний випадок. Слідів боротьби у квартирі не виявили. Правоохоронці порушили кримінальну справу. Триває розслідування.

12 лютого на Позняках у Києві мати викинула свою 3-річну дитину, котів. Після цього вистрибнула сама. Жінка загинула на місці. Хлопчик помер у реанімації. Слідчі з'ясовують обставини.