Суспільство
14 лютого 2017
«Найсексуальніший злочинець в світі» вийшов на подіум на Тижні моди в Нью-Йорку (фото)
Джеремі Мікс здобув популярність у 2014 році, коли був затриманий за незаконне зберігання зброї.
news-image

Джеремі Мікс (Jeremy Meeks), відомий як «найсексуальніший злочинець в світі», бере участь у нью-йоркському Тижні моди в якості манекенника. Про це у вівторок, 14 лютого, повідомляє The Sun, передає «Є!»

Мікс, як пише газета, дебютував на подіумі 13 лютого в показі марки Philipp Plein. Серед глядачів показу були співачка Мадонна, модель Кайлі Дженнер і світська левиця Періс Хілтон.

Мікс здобув популярність у 2014 році: він був затриманий за незаконне зберігання зброї, і його фото було опубліковано на сторінці поліції штату Каліфорнія в Facebook. Користувачі соцмереж активно постили кадри з ним, а модельні агентства почали надсилати пропозиції прямо до тюрми (він був засуджений до 27 місяців позбавлення волі).

Вийшовши на свободу навесні 2016 року, чоловік уклав контракт з White Cross Management.

Відомо, що Джеремі Мікс із неблагополучної сім'ї: в 10 років він опинився під опікою старшої сестри, тому що мати постійно потрапляла до в'язниці; прогулював школу, зв'язався з поганою компанією; пішли перші крадіжки й арешти за зберігання наркотиків, а потім - і перший тюремний термін.

Читайте також: Герой шоу «Холостяк-7»: «На проекті хочу зустріти свою майбутню дружину» (відео)
Читайте також: Маріупольський телеканал показав антиукраїнську програму російського виробництва (відео)