Події
15 лютого 2017
В «ЛНР» побачили у рядах ЗСУ польських найманців в районі Щастя
Представник "Народної міліції" знову побачив найманців у лавах ЗСУ.
news-image

Українське командування перекинуло в район Щастя близько 30 іноземних найманців з польської приватної військової кампанії. Про це сьогодні заявив представник "Народної міліції" "ЛНР" Андрій Марочко, передає «Є!»

Він стверджує, що українське командування продовжує залучати в зону "АТО" іноземних найманців.

За нашою інформацією, в район населеного пункту Щастя в розташування першого батальйону 14-ї бригади ЗСУ прибуло до 30 іноземних найманців з польської приватної військової компанії, - повідомив Марочко.

Він запевнив, що особовий склад добре екіпірований, має одноманітну військову форму і стрілецьку зброю іноземного виробництва.

Також наша розвідка підтверджує факт прибуття в населені пункти Світлодарськ та Артемівськ станцій звукомовлення, які командуванням ЗСУ планується використовувати для ведення пропаганди серед місцевого населення і підвищення морально-психологічного стану військовослужбовців збройних сил України, - зазначив Марочко.

Як повідомляла "Єдність" раніше, представник "Народної міліції" "ЛНР" Андрій Марочко відомий тим, що періодично "бачить" найманців на території, підконтрольній українській владі. Зокрема, він стверджував, що бачив прапор ваххабітів у підрозділі ЗСУ,  військових, "що спілкуються між собою англійською" та "арабів з ІДІЛ" тощо.

Читайте також: У «ЛНР» запевняють, що до Станиці Луганської прибули араби з ІДІЛ
Читайте також: У «ЛНР» побачили у лавах ЗСУ військових, «що спілкуються між собою англійською мовою»
Читайте також: В «ЛНР» стверджують, що бачили прапор ваххабітів в підрозділі ЗСУ