Події
15 лютого 2017
«Хто наступний?»: Путінський режим не залишає свідків
Гіві ліквідували. Він став наступним ліквідованим і, можливо, передає естафету наступному терористу, яким може стати будь-хто з лідерів терористів, які багато знають. Що каже Росія?
news-image

Російська пропаганда працює, і всюди вони бачать сліди українських ДРГ, але щось ось ніяк ніхто нікого не може зловити. Рівень підготовки диверсантів зашкалює, опинитися у розташуванні батальйону «Сомалі», успішно ліквідувати Гіві та без проблем зникнути - це просто якісь супермени. За словами російських пропагандистів складається враження, що СБУ найкрутіша спецслужба у світі, і скоро у них почнуть брати уроки «Моссад» та «МІ-6», передає «Є!», посилаючись на Репортер.

Насправді ж, зараз ми споглядаємо цілеспрямовану ліквідацію російськими спецслужбами або самими бойовиками ватажків терористичних банд. Ці ватажки дійсно є серйозними свідками, які можуть рано чи пізно почати свідчити про військові злочини Путіна, російської армії та Російської Федерації на території України. Також вони могли б надати свідчення у тому, що стосується матеріалів збиття малазійського боїнга, які за визначенням міжнародної комісії могли здійснити військовослужбовці регулярної російської армії. Бо і Гіві, і Моторола, а також Плотницький з Захарченком є прямими свідками цих злочинів. Всі ці «рулі» терористів знаходяться під повним контролем російських спецслужб і всіх їх як свідків і учасників злочинів можуть з часом ліквідувати фізично. Москва зачищає "безпрєдєльну шантрапу". Вже більшість облич з так званої «телемасовки» пішла в “інший світ”. Тому у них є одна можливість спасти своє життя - це своєчасно здатися Україні. Вони отримують строк, можливо і пожиттєвий, але будуть жити, а не вибухати у ліфтах, автомобілях чи власних кабінетах. Не знаю що з цього краще для них за всі їх злочини.

Смерть «Гіві» не несе за собою ніяких глобальних змін, Путін не збирається зупинятися, орки не припиняють обстріли та бойові дії. Єдине що може бути, що ватажки терористів будуть замінені з часом на більш контрольованих та лояльних до відповідних російських структур. І все.

Також ніяк не можна відкидати версію про міжусобні війни між ватажками терористичних угруповань через постійні конфлікти між ними за перерозподіл майна та сфер впливу, наприклад, невиконання прямих наказів Захарченка, які не виконував «Гіві». Тому ця версія має місце.

Що стосується наступного, хто буде ліквідований. На мою думку по естафеті ліквідацій наступний Захарченко! Він вже почав заїкатися про те, що всіх не перестріляють та вони будуть приходити мертвими і все одно вбивати. Ну просто ха-ха. «Ізмєна» Захара зрозуміла, він по ходу відчуває свій кінець. Путінський режим не залишає свідків. Проект «новорашка» закривається, тому ватажкам терористів, хто ще лишився живий, пора очікувати вибухів навіть у туалетах та ванних кімнатах.