Політика
16 лютого 2017
«Цей уряд довів свою некомпетентність і він повинен піти», - Рабінович
Нардеп вважає, що "позиція та дії влади вбивають країну".
news-image

Чинний уряд України зобов'язаний піти у відставку. Про це 14 лютого заявив народний депутат, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович в прямому ефірі програми «Вечірній прайм» на телеканалі «112 Україна», передає «Є!»

При цьому голова підкомітету Верховної Ради України з прав людини заявив, що готовий «у будь-яких публічних дебатах пояснити, чому позиція та дії влади вбивають країну».

Наш уряд спочатку знищує економіку, потім збирається вивозити ліс. Всю країну попереджають про віялові відключення електрики, і тут же прем'єр-міністр Володимир Гройсман обіцяє збільшити постачання електроенергії в Молдову. І всі чиновники цьому свавіллю потурають, - говорить Вадим Рабінович.

Парламентарій переконаний, що влада повинна чітко усвідомлювати: в умовах зубожіння людей подібні дії можуть привести до непоправних наслідків.

За словами Вадима Рабіновича, дії керівництва країни є некомпетентними, а також такими, за які чиновникам має бути соромно.

Я не шукаю конфронтації, я не за те, щоб скидати уряд, я проти того, щоб виходити на вулицю і палити будівлі, я проти революцій, які приносять тільки нещастя. Але я за те, щоб в країні економікою керували люди, які вміють це робити. Спробували? Не вийшло - так йдіть, не чіпляйтеся за свої крісла. Тому я вважаю, що цей уряд довів свою некомпетентність і він повинен піти. Ми не можемо так жити далі, - резюмував лідер партії «За життя».
Читайте також: Кличко: «Меморіально-музейний комплекс Героїв Небесної Сотні стане символом боротьби українського народу за свою свободу та гідність»
Читайте також: Британський фотограф, якого поранили в Авдіївці, повертається на Донбас (відео)
Читайте також: Поліцейські зупинили автівку за порушення ПДР, але побачили там викрадачів людини разом із жертвою