Події
16 лютого 2017
У «ЛНР» стверджують, що Україна знаходиться «в повному колапсі» через блокаду
У "республиці" називають блокаду "беззаконням і свавіллям київської хунти".
news-image

Голова Федерації профспілок "ЛНР", депутат "Народної Ради" "ЛНР"  Олег Акімов заявив в інтерв'ю сепаратистським ЗМІ про те, що в Україні вже почалися віялові відключення електроенергії в семи регіонах через блокаду постачання вугілля з окупованих територій, передає «Є!»

Україна знаходиться в повному колапсі - політичному, економічному, соціальному. Дії, які творять українські політики, ще більше погіршують і без того критичний стан в українській економіці, - зазначив Акімов.
Через транспортну блокаду на залізничних шляхах припинилися постачання вугілля з "ЛНР" і "ДНР", завдяки яким працюють теплоелектростанції України. Як результат - віялові відключення електрики в семи областях, а страждати в першу чергу будуть прості громадяни, - продовжив він.

Акімов вважає, що це факт "беззаконня і свавілля київської хунти".

Держава Україна, де править не сила закону, а закон сили, знаходиться на межі прірви - це очевидний факт, - стверджує Акімов.


Читайте також: «За такою логікою, ми маємо все купувати в Росії та ОРДЛО» - нардеп прокоментував слова Порошенка щодо блокади
Читайте також: «Не торгівля, а співпраця» - Порошенко пояснив, як Україна торгує з окупованими територіями
Читайте також: Семенченко прокоментував повідомлення про зупинення Алчевського металургійного комбінату через блокаду