Суспільство
16 лютого 2017
Армія - моє життя: дівчину-медика, яка обороняла Авдіївку, нагородили орденом «За мужність»
​Вікторія Прищепіна змінила підбори на берці, залишивши мрії про модельне агентство, бо за її словами не могла дивитися, як частина країни горить у вогні війни.
news-image

21-річна Вікторія Прищепіна, яка обороняла Авдіївку, була нагороджена орденом "За мужність" ІІІ ступеня. Про це повідомляють у прес-службі Міноборони, передає «Є!», посилаючись на Патріоти України.

Дівчина з міста Глухова Сумської області понад рік тому стала одним з мужніх захисників Авдіївки. Коли в кінці січня - на початку лютого російсько-терористичні війська майже цілодобово обстрілювали з важкого калібру позиції українських захисників на промзоні і житлові будинки міста, медична сестра молодший сержант Прищепіна під обстрілами рятувала наших поранених бійців.

Важко сказати, скільки життів врятувала 21-річна дівчина за час перебування в зоні АТО. "Я підписала контракт на три роки. Залишуся служити в армії і далі. Про модельне агентство вже і не думаю, тому що зрозуміла: армія - моє життя. Коли пішла у відпустку, то вже на наступний день рвалася назад. У наступному році планую вступати в університет", - розповіла молодший сержант Прищепіна.

Вона розповіла, що залишила мирне життя, тому що не могла дивитися, як частина країни горить у вогні війни. Любов до медицини Вікторії прищеплювала мама-медик, через яку дівчина вступила до медучилища.