Політика
19 лютого 2017
Яценюк в Мюнхені: Після сьогоднішнього рішення Путіна Росія, фактично, вийшла з Мінських домовленостей
Це просто інший світ.
news-image

"Президент Путін вирішив визнати всі документи, видані в так званих "Донецькій і Луганській республіках". У цей самий час пан Лавров під час Мюнхенської Безпекової конференції заявив, що вони дотримуватимуться Мінських домовленостей, – заявив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк, виступаючи під час Мюнхенської Безпекової конференції у суботу, 18 лютого, передає «Є!».

Це просто інший світ. Після рішення російського президента Росія практично вийшла з Мінських домовленостей, – заявив лідер партії "Народний фронт".

Арсеній Яценюк підкреслив, що президент РФ "мріє відновити щось на кшталт Радянського союзу чи нову імперію": "Це причина того, що президент Путін прийняв рішення про вторгнення в Україну. Він кидає виклик вільному світу".

І це не Путін сильніший, це вільний світ слабший. Що сильніші ми, що більш ми об’єднані, чим менше буде розмов, що НАТО застаріле, чим менше буде "брекзитів" – то більше шансів вижити у вільного світу та демократії, – сказав лідер "Народного фронту".

Він наголосив, що українська нація проявила надзвичайну рішучість:

"Ми боремося за нашу незалежність, адже ми віримо у своє майбутнє, в наш суверенітет і наш народ. Ми віримо у справжні цінності. І ми показали всьому світу, як український народ бореться за європейські цінності".

Моє послання Російській Федерації - озброєній до зубів ядерній державі: забирайтеся з України, – сказав Арсеній Яценюк.