Події
19 лютого 2017
Авдіївка знову залишилася без світла і води
В результаті обстрілу бойовиків "ДНР".
news-image

Станом на ранок сьогоднішнього дня теплопостачання в Авдіївці Донецької області здійснюється за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (АКХЗ), водопостачання та електропостачання припинено, повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій (ДСНС), передає «Є!».

18 лютого, попередньо в результаті бойових дій, сталося пошкодження високовольтної лінії електропередач 110 кВ" Макіївська 1 - АКХЗ №2 ", в результаті чого припинено електропостачання міста Авдіївки (близько 22 тис. Населення), - йдеться в повідомленні.

Сьогодні температура в житлових будинках міста складає близько 20-25 градусів, теплопостачання здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімзаводу.

У ДСНС заявили, що об'єкти соціально-побутової сфери, які не мають власних систем резервного електроживлення, будуть забезпечені електроенергією від 12 генераторів.

Сьогодні ремонтні бригади планують почати обстеження лінії електропередач для проведення ремонтно-відновлювальних робіт.

Директор коксохімзаводу Муса Магомедов на своїй сторінці в Facebook оприлюднив фото залізничної станції Авдіївки після обстрілів.

Станція Авдіївка після нічного обстрілу. Залізничники" Укрзалізниці "і АКХЗ повинні відновити все це за сьогодні - інакше не можна, безперервне виробництво не дає часу на словоблуддя. Тільки своєчасні дії. Я впевнений, що бригади впораються, - написав він.